Vihdoinki iltamat vm. 2022

Miten nuo ilmat osaavatkin aina olla niin ihmeen ihanat, kun kokoonnumme iltamiin Siivikkalan majalle. Niin nytkin 10. elokuuta kun pitkän odotuksen jälkeen sankka joukko kiltalaisia saapui paikalle.


Iltamien ohjelma oli hyväksi koettu. Killan puheenjohtaja Leo Ukkonen lausui tervetulosanat, joita seurasi Pipsa Koivusen ja Helena Marjamäen kokooma tietovisa ”Sitä sun tätä”. Tiedättekö te, mikä vie kauas mutta ei liiku minnekään?


Tämän vuoden visaisen kisan kolme parasta palkintoineen.

Ja sitten me nautimme todella makoisan Leijona Cateringin valmistaman iltasen. Saunottiin ja uitiin totta kai. Ja eiväthän iltamat ole mitään ilman tanssia. Vallankin puheenjohtajamme Leo vei daameja vinhaa vauhtia ja uupumatta.


Tiskijukkana toimi Pekka Aalto ja solistejakin löytyi omasta takaa.

Teksti ja kuvat Marja Salovaara